Wie zijn wij

Even voorstellen

Chantal Kappelle-Steenman

Ik ben Chantal Kappelle-Steenman (1973 Naarden). Gehuwd en moeder van 3 zonen.

Na mijn HAVO heb ik de paraveterinaire opleiding gevolgd aan het Groenhorst college in Barneveld. Sinds 1994 ben ik werkzaam als paraveterinair. 

Ik heb in al die jaren de nodige nascholingen/cursussen gevolgd , zodat ik goed up to date blijf. Daarnaast ben ik ook voedingsconsulente voor huisdieren. Al sinds de kleuterschool wist ik al dat ik met dieren wilde gaan werken. Mijn passie voor dieren is in al die jaren ongewijzigd gebleven. Een leven zonder dieren is voor mij geen leven. Gelukkig is in ons gezin altijd ruimte voor huisdieren. Honden, kippen, cavia’s, vissen, papegaai en wat al niet bij een gezin aan huisdieren kan horen.

Cynthia van Meteren

Ik ben Cynthia van Meteren, (1991 Blaricum). In 2010 heb ik mijn diploma dierverzorging behaald op het Groenhorst College te Barneveld. Het werken met dieren vond ik zo leuk dat ik aansluitend de opleiding Paraveterinair heb gevolgd. Beide opleidingen heb ik gecombineerd met werken in een dierenartspraktijk. Inmiddels ben ik vanaf 2007 werkzaam als paraveterinair. Na het afronden van mijn opleidingen heb ik verschillende nascholingen en cursussen gevolgd.

Zelf heb ik 2 konijnen. Ook het fotograferen van dieren is voor mij een passie, dit is natuurlijk altijd een leuke uitdaging aangezien dieren niet altijd zin hebben om te poseren. Dieren fotografeer ik altijd met heel veel geduld, het welzijn van het dier staat bij mij altijd op één.